У центрі Тернополя висадять дерева під колір бруківки

У Тернополі висадять 30 молодих саджанців червонолистих кленів на ділянці від вул. І. Франка до Театрального майдану, повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

«На цій ділянці буде висаджено два ряди екзотичних червонолистих кленів, корінь яких не має здатності до розгалуження і не пошкоджуватиме дорожнє покриття та фасади прилеглих будинків, – розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. –  У 2018 році від початку вул. Чорновола до перехрестя з вул. І. Франка по обидві сторони були висаджені алеї червонолистих кленів і цього року планується їх продовження. Цим самим ми створимо так звану «туристичну червону лінію», що простягнеться від вул. В. Чорновола до парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка».

 

Попередня стаття

В Україні вшановують пам’ять жертв війни

Наступна стаття

«Не рятуємось, а насолоджуємось», – тернополяни про спеку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.