У Тернополі чоловік на очах у власника викрав з автівки майно

32-річного раніше судимого мешканця обласного центру правоохоронці підозрюють у вчинені грабежу. Чоловік на очах у власника авто викрав з салону майно.
Кримінальний список у тернополянина вже чималий. Він викрадав майно та акумулятори із транспортних засобів. Майно чоловік ніс до ломбарду, або ж продавав на ринку. Обкрадав здебільшого вітчизняні автівки, які легко відчинити.
На черговій крадіжці злодія застав власник автівки. Він повернувся до машини у той момент, коли крадій вже витягував барсетку з салону. Однак зловмисник на очах у господаря витяг майно та втік.
Автозлодія поліцейські розшукали та затримали. Наразі доведено причетність підозрюваного до скоєння декількох крадіжок та грабежу. Суд брав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають слідчі дії.
Попередня стаття

Гості фестивалю «Братина» танцювали під запальні пісні «Kozak System»

Наступна стаття

Тернополянка, яку переїхав тролейбус, померла в лікарні (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.