На Тернопільщині дідусь вбив зятя, залишивши напівсиротами трьох маленьких дітей (Відео/Фото)

Троє маленьких дітей залишилися напівсиротами. Рідний дідусь під час сварки зарізав їхнього тата. Нещастя трапилося в одному із сіл Бучацького району 24 червня близько 22:00.

Між зятем та тестем виник конфлікт. Молодий родич дорікав сорокасемирічному чоловікові в вічних п’янках і просив припинити зловживати спиртними напоями. На момент розмови тесть знову був у стані алкогольного сп’яніння. “Повчання” розізлили батька і він пішов до будинку, взяв ніж і кілька разів вдарив ним чоловіка доньки в область грудної клітки.

Потерпілий з ножовими пораненнями зміг дійти додому. Там дружина викликала швидку допомогу. Двадцятивосьмирічного пораненого жителя району госпіталізували до лікарні, але врятувати життя чоловікові не вдалося.

Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисних корисливих злочинів, відбував покарання в місцях позбавлення волі, а також вживає спиртні напої та веде антигромадський спосіб життя, – розповідає старший слідчий-криміналіст слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Ольга Романів.

Дідусь залишив напівсиротами дітей – одного, чотирьох та п’яти років. Малолітніми фактично опікувався батько, бо його дружина хворіє. Він ж був і годувальником родини, бо єдиний в сім’ї працював.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство, – повідомляють у поліції Тернопільщини.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік загинув через власну необережність

Наступна стаття

Тернополянин вкоротив собі віку у власному помешканні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.