На заправці поблизу Тернополя чоловіки викрали з “Мерседеса” майже мільйон гривень (Відео)

Працівники Тернопільського відділення поліції встановлюють особи зловмисників, яких підозрюють у крадіжці готівки з салону автомобіля. Подія трапилась 21 червня близько 18 години на АЗС в селі Великі Гаї. Невідомі викрали з салону атомобіля «Мерседес Бенс» сумку, у якій знаходилися 820 тисяч гривень.
Камери відеоспостереження зафіксували підозрюваних. Поліцейські звертаються до краян: якщо ви впізнали даних осіб або знаєте їх місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі (0352) 43-61-09; або на лінію “102”.
Попередня стаття

Гаївський міст перекрили – вантажівки поїхали через села: у Великих Бірках люди перекрили дорогу (Фото/Оновлюється)

Наступна стаття

У Тернополі на БАМі одночасно дві ДТП: тролейбус і фура зіткнулися з легковиками (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.