У річці, яка протікає через тернопільський гідропарк, загинула риба (Наживо/Відео/Фото)

У Тернополі масово гине риба. У  гідропарку “Топільче” тисячі особин загинули і вкрили плесо водойми. Фото і відео маосової гибелі риби зафіксували оприлюднили тернополяни.

“Серет, гідропарк. Прямо зараз. Білі плями – це мертва риба. Трохи вище у ставу купаються діти, трохи нижче – джерела, з яких бере питну воду весь масив Дружба”, – написала Зоя Кіцак та додала фото.

“Це риба. Риба вирішила більше не диxати і задиxнулася. Парк Топільче, Тернопіль.”, – зазначив Avis Wind. Екологічне лихо чоловік зафіксував на відео. 

 

На місці події побували журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.

Опубліковано Avis Wind Понеділок, 24 червня 2019 р.

 

Попередня стаття

У Тернополі на БАМі одночасно дві ДТП: тролейбус і фура зіткнулися з легковиками (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі з вікна багатоповерхівки випав 5-річний хлопчик

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.