У Тернополі на БАМі одночасно дві ДТП: тролейбус і фура зіткнулися з легковиками (Фото)

Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися на БАМі у Тернополі близько 10-11 години ранку. Не розминулися три легківки, тролейбус та фура. Через аварії на вулиці 15 Квітня утворився затор. 

Потрійна ДТП трапилася на перехресті вулиць 15Квітня-Київська-Стуса. Зіштовхнулися два легкові автомобілі і тролейбус. На місці події працюють патрульні.

Інша аварія зафіксована біля зупинки “Оріон”, що на вулиці 15 Квітня. Постраждав автомобіль марки “Пежо”, в який в’їхала вантажівка. Постраждалих немає. Причини ДТП з’ясовують поліціанти.

Деталі згодом.

 

Попередня стаття

На заправці поблизу Тернополя чоловіки викрали з “Мерседеса” майже мільйон гривень (Відео)

Наступна стаття

У річці, яка протікає через тернопільський гідропарк, загинула риба (Наживо/Відео/Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.