У центрі міста акція проти зупинення декомунізації (Наживо)

Сьогодні біля пам’ятника Степану Бандері збираються Об`єднані сили націоналіcтів  – ВО “Свобода”, Національний Корпус, Правий Сектор, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів. На мирну акцію «Гуртуймося біля Бандери!» збираються націоналісти, які проти рішення зупинення декомунізації.

 

Зазначимо, Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київської міської ради щодо перейменування двох проспектів на честь Степана Бандери та Романа Шухевича. Націоналісти виступають за декомунізацію, тому збираються на акцію.

 

Як усе відбуватиметься дивіться у прямому ефірі Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Смертельний випадок на Тернопільщині: жінка переплутала воду з бензином

Наступна стаття

У питній воді на Тернопільщині знайшли черв’яка, довжиною 30 см

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.