На Борщівщині зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим

Про зникнення 8-річного хлопчика у Борщівське відділення поліції о 23:41 годині 26 червня заявив житель району. 18-річний юнак повідомив, що його брат ще о 13:00 пішов гуляти та не повернувся. Про його місце перебування батьки не знають і зв’язатися не можуть, бо хлопчик мобільним телефоном не користується.

Пошуками дитини займалися поліцейські, бійці спецпідрозділів та рятувальники. Востаннє із зниклим хлопчиком о 16:30 спілкувалася сусідка. Вона повідомила, що біля 16:30 побачила малолітнього, який сам купався у річці. Жінка нагнала дитину додому і бачила, як він вийшов з води та перейшов через місток річки.

Уже після заяви родичів силовики почали обходити прилеглу територію. Водолазно-рятувальний підрозділ УДСНС в Тернопільській області обстежував дно річки. На березі ще ввечері поліцейські знайшли одяг дитини. Проте саме тіло хлопчика виявили над ранок в річці за сорок метрів від його речей. За словами судово-медичного експерта, попередня причина смерті – утоплення.

Відомо, що хлопчик з багатодітної родини. Окрім нього в сім’ї було ще п’ятеро дітей різного віку. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 з позначкою нещасний випадок. Триває слідство, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Збаражем йдуть військові. У курсантів випускний (НАЖИВО)

Наступна стаття

У Чорткові відбувся І Міжрайонний кар`єрний форум «Профорієнтація – 2019» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.