На Кременеччині насмерть розбилася 20-річна дівчина

На Кременеччині в аварії загинула молода дівчина. Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні вночі. 20-річна мешканка с. Ст. Почаїв рухалася однією з вулиць Почаєва на скутері. Водійка не помітила авто, котре було припарковано на правій обочині, і в якого були привідкриті двері. У результаті відбулося зіткнення, отримані травми виявилися смертельними. Лікарів та поліцію викликав водій авто, – повідомляє Пульс Кременця.

Як повідомили у поліції, дівчина померла у кареті швидкої дорогою до Кременецької лікарні. Отаточну причину ДТП встановлять правоохоронці. Триває слідство.

Попередня стаття

Тернополянка виборола “золото” на Європейських іграх у Мінську

Наступна стаття

За вихідні на Тернопільщині трапилося шість ДТП, дві із них – смертельні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.