«Тримаємось, бо на руках двоє діток»: тернополянин просить допомогти онкохворій дружині

Молодій мамі двох діточок Катерині Паламарчук-Циганець з Тернополя потрібна допомога усіх небайдужих. У жінки діагностували рак шкіри. Тривалий час родина боролася самотужки з недугою, але зараз без підтримки не обійтися.

Життя подружжя змінилося непередбачувано, у 2017-му. Все розпочалося з того, що невдовзі після пологів у Каті час від часу свербіла шкіра. Вона звернулася до дерматолога, здала всі аналізи, але медики сказали, що нічого страшного немає, а такий стан може бути наслідком гормональних та інших змін в організмі жінки після пологів. Вже через рік на тілі почали з’являтися плями дивного кольору.

Проконсультувалися в онкодиспансері, у київській клініці зробили біопсію шкіри. Там виявили підозру на Т-клітинну лімфому шкіри. Тоді разом з чоловіком поїхали до відомого онкометалога Галкіна у Черкаси. Здали розширені аналізи. Він підтвердив діагноз. Поки чекали результати аналізів, проходили діагностику, почалися новорічні свята. Після них звернулися в інститут раку в Києві. У лютому розпочали лікування.

За словами чоловіка жінки Юрія, його дружина вже пройшла курс із 30 фото-терапій в Києві, які частково фінансувала держава, але, на жаль, вони їй не допомогли. Каті стало гірше, збільшилися лімфовузли. Після того були два сеанси сильної хіміотерапії 2 сильніші хіміотерапії. Але знову ситуація погіршилася.

“Нам порадили сильний препарат японського виробництва для наступного курсу лікування. Один коштує 115 тисяч гривень, а курс складається із 16 процедур. Японці вже давно практикують лікування ним шкірних захворювань. У нас, на жаль, медицина відстає в цьому плані. Ми ще приєдналися до спеціальної програми, виробники обіцяли часткову компенсацію вартості лікування. Та чи буде знижка суттєвою, поки що не знаємо”, – каже чоловік.

Раніше родина намагалися впоратися власними силами. Допомагали родичі та знайомі, але зараз озвучена сума для молодої родини непідйомна. Подружжя має двох діток – донечці Софійці – сім рочків, а синочку Іллюші – 1 рік і 7 місяців.

Отримувач платежу: ПАЛАМАРЧУК ЮРІЙ ІГОРОВИЧ

Номер картки: 5168742600785079

Установа банку: ПриватБанк

МФО банку: 305299

ЄДРПОУ (або ОКПО): 14360570

Рахунок одержувача: 29244825509100

Призначення платежу: Поповнення поточного рахунку 5168742600785079, ПАЛАМАРЧУК ЮРІЙ ІГОРОВИЧ, 3242501959.

Джерело: 20Хвилин

Попередня стаття

У Тернополі біля бару “Сіті” підрізали чоловіка, потерпілий помер

Наступна стаття

Тернополянка виборола “золото” на Європейських іграх у Мінську

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.