Створив підприємство з нуля і забезпечує роботою сотню людей, – Руслан Почигайло про Івана Чайківського

Іван Чайківський член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він балотується депутатом Верховної Ради по виборчому округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах.

Іван Чайківський йде в депутати, щоб підняти економіку України. Він хоче покращити життя села, створивши робочі місця, надавши переваги тим, хто працює на українській землі.

Кандидата підтримує підприємець Руслан Почигайло:

«Я, моя родина і друзі підтримуємо Івана Чайківського. Він господар, який з нуля створив своє підприємство, що дає робочі місця і де платять високі зарплати. Такі господарі повинні бути в Парламенті».

Попередня стаття

Він з покоління вільних українців, − нардеп Олег Березюк про Тараса Навольського

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині загинула 20-річна водійка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.