На Тернопільщині невідомі осквернили державну символіку

На Тернопільщині невідомі позбиткувались над державною символікою України. Про це сьогодні, 3 липня, редакції Сhortkiv.city повідомив Василь Попадюк – головний лікар Кривеньківської лікарської амбулаторії.

За його словами, кілька тижнів тому хтось зірвав прапор та зігнув флагшток на межі Чортківського та Гусятинського районів.

Шість флагштоків на межі Чортківщини з сусідніми районами встановили у День Державного Прапора України минулого року. Перед першою урочистою церемонією підняття прапорів їх освячували священики.

Тепер поблизу вказівника населеного пункту Сидорів стриміє зігнута металева труба.

«Видно, що є поміж нас такі, чия нечиста рука здатна замахнутися на святе… Тією дорогою часто їздить поліція, представники влади, тому не може бути такого, щоб досі ніхто на це не звернув уваги», − каже Василь Попадюк. Він вважає, що цією справою неодмінно має зайнятись Служба Безпеки України.

Фото: Василь Попадюк

Попередня стаття

Підозрюваний у вбивстві тернопільської тату-майстрині проходить психіатричну експертизу

Наступна стаття

Теребовлянці нарікають на брак робочих місць (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.