За повернення кота тернополянка готова заплатити велику винагороду, та активізувалися лише шахраї

Ось уже два тижні тернополянка не знаходить собі місця. Пропав не просто домашній улюбленець, пропав член родини. Кіт породи Канадський сфінкс вийшов погуляти і зник. Власниця тварини каже, на пошуки кинулася одразу та його ніде не було. Припускає, навіть якщо Олівера викрали, то не розуміє, кому потрібен був трирічний кіт. Жінка готова заплатити за повернення улюбленця будь-яку винагороду, та, на жаль, телефонують лише шахраї.

“Був сонячний, жаркий день. Тварині важко було і я випустила його на вулицю трошки погуляти. У нас приватний будинок і відкритий двір. Він в нас вредний, чужим людям в руки не дається. Чи то він чогось або когось злякався і побіг, а повернутися тепер не може, чи то вкрали – не знаю. Але сподіваюся, що він повернеться. Ціна за його повернення для мене ролі не грає. Адже Олівер – член нашої родини, за ним сумують діти. Ми його маленьким придбали, сьогодні йому три роки. 

Коли опублікувала оголошення про розшук, почали телефонувати. Було два дзвінки. Та як я згодом зрозуміла, то одна і та ж людина телефонує. Шахрай. Бо перший раз сказав мені, що поверне кота, але для цього мені треба поїхати в якийсь супермаркет і переказати кудись там кошти. Коли ж попросила показати тварину – звичайно, не побачила її. Дуже сподіваюсь, що Олівер знайдеться”, – каже пані Марія. 

Попередня стаття

Ремонт на вул. Яремчука, 25 у Тернополі продовжать після погодження мешканців

Наступна стаття

На Тернопільщині зафіксували 15 випадків незаконного вирощування наркотичних рослин

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.