Представник партії «Громадянська позиція» Микола Томенко зустрівся з тернополянами (НАЖИВО)

До Тернополя з робочим візитом приїхав представник партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція»  Микола Томенко. Зазначимо, напередодні президентських виборів лідер партії «Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко об’єдналися. Анатолій Гриценко заявив, що у них спільне бачення проблем, які постали перед країною, спільне бачення шляхів, однакове розуміння економічного пакету, антикорупційного, екологічного та однакові цінності.

Зустріч Миколи Томенка з журналістами та громадськістю Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

Тернопільські зірки та військові зіграли футбольний товариський матч (ФОТО)

Наступна стаття

На Чортківщині водій автомобіля збив пішохода

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.