Свій економічний досвід спрямовує на Україну, – голова Козлівської об’єднаної громади Володимир Колісник про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський – член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він робить вагомий вклад в економіку області та заявляє, що, ставши народним депутатом, продовжить представляти інтереси селянства.

Кандидат балотується від виборчого округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах.

Підтримує Івана Чайківського, у його рішенні балотуватися у нардепи, голова Козлівської об’єднаної громади Володимир Колісник.

«В Парламенті зараз більшість популістів. Їхні економічні закони не працюють, бо зарплати людей залишаються низькими, люди тікають з країни. Настав час економістів. Я підтримую Чайківського, який свій економічний досвід має спрямувати на Україну та округ!» – каже голова Козлівської об’єднаної громади Володимир Колісник.

Попередня стаття

Ростуть як гриби. Тернополян вражає кількість МАФів (Відео)

Наступна стаття

Створює робочі місця для краян, – директор Козівської школи Микола Максимів про Івана Чайківського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.