Цьогоріч на умовах співфінансування 70/30 утеплять три тернопільських багатоповерхівки

У Тернополі триває реалізація Програми енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації будівель житлового фонду міста. Відповідно до програми 70 % вартості робіт з термомодернізації оплачує міський бюджет, решту – мешканці будинків.

Як повідомляють у секторі з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, цьогоріч до участі у міській програмі термомодернізації долучилися три тернопільських ОСББ – “Заруддя”, “Новий світ, 45” та “Затишне”.

Нагадаємо, Програма енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації будівель житлового фонду міста діє у Тернополі з 2015 року. Її метою є підвищення енергоефективності будівель, покращення умов проживання та зниження споживання енергоресурсів. За цей період програмою скористалося понад 60 житлових будинків Тернополя.

Попередня стаття

На Чортківщині водій автомобіля збив пішохода

Наступна стаття

Господарський суд розглянув справу щодо тернопільської аптеки №78. Рішення прийнято

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.