Збільшити пенсію до 9 000 гривень вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

В Україні 11 мільйонів пенсіонерів, 9 з них отримують 1 400-2000 гривень виплат щомісяця. Для порівняння: у Польщі та Румунії мінімальна пенсія становить до 300 євро.

“Пенсія у розмірі 9 000 гривень  – це вимога сьогоднішнього дня. Держава сама встановила 4000 тисячі гривень як мінімальний прожитковий рівень. Що це означає? Це означає, що 9 мільйонів людей у нас живуть нижче прожиткового рівня. Це несправедливо. Кошти в державі є і не потрібно обдурювати населення. Треба менше красти. Лише реформа митниці може вдвічі збільшити бюджет України. Я добиватимуся у Верховній Раді, аби наші батьки мали достойну старість”, − Роман Василіцький, кандидат в депутати Верховної Ради.

Попередня стаття

Він сам досягнув успіху і забезпечує роботою інших, − директор Підгаєцького аграрного ліцею Ігор Мицьо про Івана Чайківського

Наступна стаття

Тролейбус обірвав трос. У Тернополі на Бандери затори (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.