Ремонт Гаївського мосту завершать, якщо профінансує держава

Щоб капітально відремонтувати Гаївський міст у Тернополі, потрібно 205 млн грн, – зазначили у міській раді. Оскільки в міському бюджеті коштів не вистачає, за фінансуванням звернулись у Державний фонд регіонального розвитку.

За словами т.в.о голови ТОДА Іван Крисака, питання про фінансування з державного бюджету тільки почали вирішувати і це може відбутись лише наступного року.

Чи продовжать ремонт мосту і чи ще довго вантажівки рухатимуться в об’їзд – поки невідомо.

Нагадаю, капітальний ремонт аварійного мосту в Тернополі почали 2 травня. У зв’язку з цим правила руху для легкових автомобілів змінені, а вантажівкам взагалі заборонено проїжджати цією ділянкою дороги. Коли водії почали об’їзд прилеглими селами, жителі вийшли на протест, адже це руйнує дорогу та їхні будинки.

Попередня стаття

Тернополянина вбили під час святкування Івана Купала

Наступна стаття

«Тарас Пастух – надійний. Він йде у Верховну Раду, щоб допомогти у цій війні», – військовослужбовець Микола (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.