На Тернопільщині повісився 12-річний школяр

На Тернопільщині дитина вчинила самогубство. Хлопчик повісився, прив’язавши мотузку до цвяха у стіні. Поруч стояв стілець. Тіло свого 12-річного пасинка у літній кухні 9 липня виявив 47-річний вітчим. 
Оперативники, після огляду тіла дитини, слідів насилля та самооборони не виявили.  Мама неповнолітнього на заробітках. Шестикласник жив з вітчимом та братом.
Одна з версій, яку опрацьовують правоохоронці, що на такий крок хлопчик міг піти після розмови з батьками. Напередодні батьки вичитали дитину через нешанобливе ставлення до речей – він за останній час розбив два мобільних телефони. Проте, що сталося і які причини, встановлюватимуть у ході слідства.
Сусіди кажуть, що вітчим любив хлопців і доглядав за ними. Вони завжди були чисті та доглянуті. Чому дитина пішла на непоправне – не розуміють.
Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ з поміткою “самогубство”. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У Тернополі виявили три незаконних забудови. Людей застерігають не купувати житло за цими адресами (Адреси)

Наступна стаття

У Бережанах під асфальтом виявили залишки житлового кварталу, зруйнованого під час війни (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.