Патрульні врятували тернополянина, який намагався вистрибнути з вікна (Відео)

У Тернополі правоохоронці врятували життя людині. Потенційний самогубця спробував стрибнути з балкону та в цей момент поліціанти схопили його за руки і витягли з вікна.

Подія трапилася 8 липня близько 9-ї години ранку. У поліцію зателефонував чоловік і повідомив про домашнє насильство зі сторони 26-річного сина. За словами батька, молодик, який перебуває, ймовірно, в стані наркотичного сп’яніння, агресивно себе поводить та вчиняє конфлікт. На місце події виїхали патрульні.

Зайшовши у квартиру, поліціанти побачили молодого чоловіка. Молодик говорив речі, що були несумісні з реальністю, нецензурно лаявся та погрожував, що зістрибне з балкона шостого поверху. Правоохоронці, заспокоюючи хлопця, вмовляли його не чинити хибних дій. Але він був налаштований рішуче.

В момент, коли чоловік спробував стрибнути, працівники роти поліції особливого призначення та патрульні, схопили його за руки і витягли. Надалі 26-річного тернополянина передали співробітникам швидкої медичної допомоги.

Попередня стаття

Тернополянин, який у Сороцьку підрізав двох хлопців, помер у лікарні від побоїв

Наступна стаття

У Тернополі виявили три незаконних забудови. Людей застерігають не купувати житло за цими адресами (Адреси)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.