Він гарантує високі зарплати та соціальний захист, – директор СГ ТОВ «Вікторія» Степан Маціборка про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський директор корпорації «Агропродсервіс». Він балотується в депутати Верховної Ради по виборчому округу № 165 у Тернополі, Бережанах, Бережанському і Тернопільському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому та Кременецькому районах.

Аграрій Тернопільщини йде в депутати, щоб підняти економіку України. Він хоче покращити життя села, створивши робочі місця, надавши переваги тим, хто працює на українській землі.

Івана Чайківського підтримує директор СГ ТОВ «Вікторія» Степан Маціборка:

«Сьогодні Україна втрачає найдорожче: молодь у пошуках роботи втікає з країни. Чи можливо зробити так, щоб діти хотіли залишатися в Україні? Так, можливо. Високі зарплати та соціальний захист. Це вже зробив Іван Чайківський на своєму підприємстві. Зробив там, зробить і в державі. Такі люди мають бути в парламенті. Я підтримую Івана Чайківського».

Попередня стаття

Рідні загиблого бійця, Євгена Герасевича, просять підтримати його побратима Тараса Пастуха

Наступна стаття

«Тарас Пастух – політик національного масштабу та великий патріот Тернополя», – Олег Березюк

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.