Змінити місце голосування на позачергових парламентських виборах можна до 15 липня

Указом Президента України №303/2019 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України» призначено позачергові вибори до Верховної Ради України на 21 липня 2019 року.

Якщо 21 липня ви перебуватимете не за місцем реєстрації, для участі у голосуванні вам необхідно пройти процедуру тимчасової зміни місця голосування.

Для цього потрібно до 15 липня звернутися із відповідною заявою та паспортом громадянина України до відділу ведення Державного реєстру виборців.  Додаткових документів, що підтверджують необхідність такої зміни, до заяви долучати не потрібно.

Також, з метою реалізації свого виборчогоправа права, тернополяни можуть звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців, щоб уточнити свої персональні дані.

Обов’язково необхідно перевірити себе в базі даних Державного реєстру виборців тернополянам:

  • кому після останніх виборів виповнилося 18 років і які будуть голосувати вперше. Як показує практика, ця категорія виборців є найчисельнішою в частині невключення до Реєстру.
  • котрі змінили прізвище або місце реєстрації протягом останнього періоду.
  • які під час останніх виборів виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в списках виборців і не звернулись своєчасно у відділ ведення Державного реєстру. У вас зараз є можливість уточнити свої дані в Реєстрі.

Звертатися потрібно у відділ ведення Державного реєстру виборців Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул.Листопадова, 5 каб. 42 та 44, тел. 22-03-83, 40-41-79, 40-41-13.

Попередня стаття

Житель Тернополя вбив знайомого, бо не хотів віддавати борг (Відео)

Наступна стаття

Рідні загиблого бійця, Євгена Герасевича, просять підтримати його побратима Тараса Пастуха

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.