На Борщівщині горіли мішки з хімічною речовиною

На Борщівщині рятувальники ліквідували пожежу мішків та поліетиленової тари з невідомою хімічною речовиною. Припускають, що це аміачна селітра. 

11 липня о 13.28 у м. Борщів на вул. В.Великого спалахнула пожежа. На відкритій території горіли мішки та поліетиленова тара з невідомою хімічною речовиною, ймовірно аміачною селітрою. Площа загоріння 50м.кв.

Співробітники ДСНС оперативно ліквідували пожежу. Загрози розповсюдження даної речовини не має. На місце події працювала оперативна група Борщівського РВ Управління ДСНС України у Тернопільській області, також залучались працівники поліції та держпродспоживслужби.

Вогнем знищено поліетиленову тару, мішки та невідому речовину на площі 50 м.кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – підпал. За даним фактом проводиться розслідування.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік впав у стічний рів

Наступна стаття

Тернополян запрошують обговорити правила утримання домашніх та безпритульних тварин на території краю

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.