На Підволочищині на ходу загорілася вантажівка (Фото)

Пожежа трапилася 11 липня близько 7:15 ранку поблизу села Кам’янки Підволочиського району. На автодорозі Львів – Кропивницький – Знам’янка на ходу загорівся вантажний автомобіль-рефрижератор РЕНО Преміум. На місце події виїжджав черговий караул ДПРЧ-20.

О 07:27 вогнеборці зупинили поширення пожежі, локалізувавши її на площі 20 м.кв, а о 07:34 пожежу повністю ліквідовано, під час гасіння врятовано автомобіль. Вогнем знищено обшивку на площі 30 м.кв, 8 коліс та електропроводку транспортного засобу.

Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюють.

Попередня стаття

Тернополян запрошують обговорити правила утримання домашніх та безпритульних тварин на території краю

Наступна стаття

Йти далеко, автобуси не зупиняються, – тернополяни скаржаться на довготривалий ремонт (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.