На Тернопільщині автомобіль злетів у ставок, загинула 17-тирічна пасажирка (Відео/Фото)

Аварія трапилася 13 липня близько четвертої години ранку на автодорозі Бережани-Розгадів, неподалік села Урмань.  19-річний водій автомобіля Nissan Sanny не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і в результаті – транспорт, перекинувшись, опинився в ставку.

На момент автопригоди в салоні перебувало разом із кермувальником шестеро осіб. Фактично усі під час перекидання автомобіля повилітали із салону. Їх із травмами госпіталізували до лікарні. Сімнадцятирічна дівчина через кілька годин померла в реанімаційному відділення. Загрози життю іншим потерпілим немає.

Водій з місця ДТП втік. Його знайшли за місцем проживання. Дев’ятнадцятирічний хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 0,92% проміле алкоголю. Травм під час ДТП кермувальник не отримав.
Чоловік каже, що пам’ятає, як перекинувся автомобіль, а як потрапив додому, не знає. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Триває слідство.
Попередня стаття

У Тернополі вул Польова перекрита через ремонт дороги (Фото)

Наступна стаття

З храму на Збаражчині викрали ікону Почаївської Божої Матері (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.