У центрі Тернополя кандидат у нардепи побився з прихильником іншої політичної партії

14 липня близько 14 години у поліцію надійшло повідомлення про бійку в центрі Тернополя. На місце події виїжджала група швидкого реагування.
Поліцейські встановили осіб, які спровокували конфліктну ситуацію. З’ясувалося, що непорозуміння виникло між прихильниками двох політичних сил, серед яких був кандидат у народні депутати. Опоненти не реагували на присутніх людей, нецензурно висловлювалися, грубо  порушували громадський порядок. Правоохоронці доставили усіх учасників інциденту до відділу поліції і відібрали у них пояснення.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 ККУ – хуліганство, – повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Всеукраїнську прощу до Зарваниці приїхали 80 тисяч прочан

Наступна стаття

У мене тяжкохворий син, а я не маю за що його лікувати, – працівникам Кременецької лікарні не виплачують зарплат (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.