На Шумщині фермерське господарство самовільно зайняло понад 50 га землі

На Кременеччині правоохоронці розпочали кримінальне провадження стосовно одного з фермерських господарств. Підприємство самовільно зайняло понад 50 га землі.  

Встановлено, що місцеве фермерське господарство самовільно використовувало земельні ділянки загальною площею понад 50 га на території Шумського району, що перебувають на праві постійного користування у державного підприємства, заподіявши законному володільцю шкоду.

За вказаним фактом Шумським відділом Кременецької місцевої прокуратури внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 197-1 КК України. Триває досудове розслідування.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернополянка пропонує запровадити у школах новий предмет

Наступна стаття

На Збаражчині вантажівка в’їхала у легковий автомобіль (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.