У ДТП на Теребовлянщині постраждали четверо людей

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько восьмої години ранку неподалік села Тютьків. На трасі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ не розминулися Volkswagen Touareg та Skoda.
За попередньою інформацією, на перехресті, де відбулося зіткнення, світлофор не працював. Водій Volkswagen(у) з пасажиром рухався з Тернополя у напрямку Франківська. В салоні іншої іномарки, окрім водія, на задньому сидінні було також двоє пасажирів. Touareg рухався на швидкості, а кермувальник Skoda не переконався у безпечному русі та почав рух. В результаті – вони зіткнулися на перехресті.
Водія та пасажирів Skoda, а також пасажира з іншого транспорту з травмами різного виду тяжкості госпіталізували до лікарні. У водіїв відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.
Попередня стаття

Місцевий, господар, порядний, – друзі і колеги про Івана Чайківського

Наступна стаття

У Тернополі продавець наздогнав зловмисника з краденим товаром

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.