У Тернополі продавець наздогнав зловмисника з краденим товаром

Зайшов у магазин і виніс планшет.  У Тернополі 18 липня 19-річний житель обласного центру виніс планшет з магазину. За це понесе відповідальність, – повідомляють у Тернопільському відділу поліції.

Перебуваючи в приміщенні крамниці, підозрюваний спочатку приглядався до товару. Хлопець дочекався слушного моменту, взяв з вітрини дорогий ґаджет і попрямував до виходу. Продавець помітив недобросовісного покупця, тому кинувся його наздоганяти. Упіймав зловмисника з краденим товаром і зателефонував у поліцію.

Підозрюваний вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Хлопець ніде не навчається  і не працює.

Правоохоронні органи вже розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 ККУ – грабіж.

Попередня стаття

У ДТП на Теребовлянщині постраждали четверо людей

Наступна стаття

«Хотів злетіти й завис». На Тернопільщині рятують лелеку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.