Особу тернопільського псевдомінера встановили. Чоловіку загрожує ув’язнення (Відео)

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який “замінував” залізничний вокзал у Тернополі. Псевдомінером виявився уродженець Хмельниччини, 1978 року народження. Свій вчинок лиходій пояснив тим, що хотів «потренувати» правоохоронців.

-Зловмисник родом з Хмельниччини, проте на даний час проживає зі співмешканкою у Тернопільському районі. В минулому був судимий за вчинення розбійного нападу, – повідомив начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк. – Перебуваючи на залізничному вокзалі, вирішив повідомити про замінування і, аби заплутати сліди, сів у потяг, що прямував до Львова. На території Львівської області ми його розшукали. У скоєному він зізнався.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального порушення, передбаченого частиною 1 статті 259 ККУ. За неправдиве повідомлення, через яке довелося евакуювати понад 300 людей, чоловіку загрожує до трьох років ув’язнення.

Нагадаємо, сьогодні о 8:30 ранку у поліцію надійшло повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Тернополі. Невідомий додав, що вибух прогримить через 20 хвилин. На місце події виїхали всі екстрені служби.

Співробітники кінологічного, вибухотехнічного відділів поліції та рятувальники обстежили приміщення вокзалу й прилеглі території. Задля безпеки було евакуйовано понад три сотні громадян. На щастя, вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О дев’ятій годині роботу залізниці було відновлено. 

Попередня стаття

«На Тернопільщині обладнати виборчі дільниці пандусами не встигли», – Ольга Мазаєва

Наступна стаття

Стовп диму. У центрі Тернополя загорілась будівля (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.