Партія “Слуга народу” набирає понад 43 % голосів: результати національного екзит-полу

21 липня в Україні відбулося голосування за кандидатів у депутати до Верховної Ради. Відповідно до результатів Національного екзит-полу станом на 18:00 5-відсотковий бар’єр, необхідний для проходження до парламенту, долають партії “Слуга народу” – 43,9%, “Опозиційна платформа – За життя” – 11,5%, “Європейська солідарність” – 8,9%, ВО “Батьківщина” – 7,6% та партія “Голос” – 6,3%.

Національний екзит-пол-2019 спільно проводять три соціологічні агентства: фонд “Демократичні ініціативи”, КМІС та Центр Разумкова.

Партії “Сила і честь” (4,4%), “Опозиційний блок” (3,3%), “Партія Шарія” (3,1%), “Радикальна партія Олега Ляшка” (2,8%) та “Українська стратегія Гройсмана” (2,2%) та ВО “Свобода” (2,1%) не долають 5-відсотковий бар’єр відповідно до результатів екзит-полу, але ймовірно можуть пройти до Ради, враховуючи похибку опитування.

Всі інші партії отримали менше 2%.

Пов’язане зображення

Попередня стаття

Не вистачає бюлетенів та скриньок. Вибори на Тернопільщині

Наступна стаття

ДТП на Тернопільщині: восьмеро травмованих

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.