“Файне місто-2019”: власники «Карти тернополянина» зможуть безкоштовно відвідати фестиваль

25 та 26 липня вхід на міжнародний музичний фестиваль «Файне місто – 2019» буде безкоштовним для усіх власників електронного персоніфікованого квитка «Соціальна карта тернополянина» – студентської, пільгової чи звичайної. Для підтвердження особистості, відвідувачам разом з карткою необхідно також мати паспорт, – повідомили у Тернопільській міськраді.

Фестиваль Файне Місто – Територія Вільних Людей відбудеться 25-28 липня на території тернопільського іподрому. 25 липня буде нульовим днем на фестивалі, перші відвідувачі якого зможуть потрапити уже з 09:00 ранку. Протягом дня тут працюватимуть усі фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stage.

А вже 26 липня тернополяни зможуть безкоштовно почути на головній сцені виступи гуртів Epolets, Карна, Елізіум, The Hardkiss та Eskimo Callboy. У програмі цього дня також ще виступи понад 20-ти українських та іноземних виконавців.

Попередня стаття

Підробка протоколів. У Збаражі членів ДВК звинувачують у порушеннях

Наступна стаття

Відомі результати голосування по округу №164 (Збараж). Переміг Ігор Василів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.