Напередодні та у день виборів ID-картки отримали двісті жителів Тернопільщини

Дві сотні ID-карток видали жителям Тернопільщини напередодні та у день виборів. Аби люди змогли отримати документ і проголосувати, шестеро працівників міграційної служби краю чергували в обласному апараті та 72 забезпечували видачу персоналізованих і доставлених ID-карток в територіальних підрозділах. Найактивнішими були тернополяни. 

Окрім цього, 20 та 21 липня для видачі готових ID-карток працювали також ЦНАПи та Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс». На зберіганні в підрозділах міграційної служби області ще залишається близько тисячі паспортів громадянина України у формі ID-картки.

Попередня стаття

Відомі результати голосування по округу №164 (Збараж). Переміг Ігор Василів

Наступна стаття

З-під вінця на вибори. На Тернопіллі голосували у весільній сукні та святковому костюмі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.