Підробка протоколів. У Збаражі членів ДВК звинувачують у порушеннях

На виборчих дільницях Тернопільщини членів ДВК звинувачують у підробці протоколів. Туди направили наряд поліції. Про це розповіли під час круглого столу «Як і за кого голосувала Тернопільщина: підрахунок голосів, перші результати з виборчих дільниць».

– Найбільш загострена ситуація на 164 округу в місті Збараж. Членів ДВК звинувачують, що вони на місці підробляли протоколи. Йдеться про 3 протоколи. Перший – у Кременецькому районі, де голова комісії в туалеті нібито вносила зміни до протоколу. Насправді, це була технічна помилка. Щоб не забути ті зміни, які сказали їй на ОВК, вона підкреслювала олівцем. Вона мала повернутися на дільницю, і внести уточнення. В інших випадках порушення не підтверджено, – розповів керівник сектору комунікації ГУНП у Тернопільській області Сергій Крета.

Зазначимо, на виборчій дільниці у Збаражі, що відноситься до 164 округу, за перемогу змагаються два кандидати в депутати – Михайло Головко від політичної партії ВО «Свобода» та Ігор Василів від партії “Слуга народу”. 

 

 

Попередня стаття

Перші результати з виборчих дільниць на Тернопільщині (НАЖИВО)

Наступна стаття

“Файне місто-2019”: власники «Карти тернополянина» зможуть безкоштовно відвідати фестиваль

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.