Тернополянка, яку разом з сином біля “МакДональдсу” збив італієць, просить про допомогу

У мережі Фейсбук тернополянка Руслана Гадімова просить про допомогу. Жінка разом з сином потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. На пішохідному переході біля Приватбанку, що на Мазепи, їх на автомобілі збив громадянин Італії. Зараз потерпілі перебувають у лікарні. Мати переживає за сина, адже, окрім травм отриманих в аварії, у нього численні вроджені вади серця. Вони чекали на другу планову операцію на серці, та зараз процедура може бути відтермінована. Якщо це станеться, то в подальшому операція вартуватиме чималих коштів.

Руслана Гадімова звертається до усіх з проханням максимально поширити інформацію про ДТП. Адже, за словами жінки, італієць може не понести відповідного покарання.

“16-го липня повертаючись з сином додому з MaкДональдзу на пішохідному переході по вул.Мазепи біля Приватбанку з нами сталося щось страшне! Автомобілі зліва зупинилися, пропускаючи пішоходів. Нам бракнуло одного кроку… З протилежного боку фари засліпили нас. Незнаю, як встигла обхватити Тимофійка,аби прикрити собою,бо в ту ж мить машина на швидкості знесла нас з дороги. Сина відкинуло на декілька метрів від мене. Це був наче жахливий сон. Швидка нас госпіталізувала,надала потрібну допомогу. У мене струс г/мозку,множинні забої,гематоми,рани колінних та ліктьових суглобів.Почуваюся зле. В дитини струс мозку,забій,численні гематоми. Мій син чекає на другу планову операцію на серці. Уявіть собі його стан.Ми попадали під фондову безкоштовну операцію,якщо операція буде відтермінована вона вартуватиме шалених коштів.В дитини вроджені множинні вади серця.Великий дефект міжшлуночкової перегородки,множинні ВСД .

За кермом був італієць на чужому авто. Втекти йому не вдалось через натовп людей і машин, тож він запропонував 100 € . Я відмовилася.

Складається враження, що місцевий слідчий зробив навпаки,бо закриває очі на користь чужоземця. Шановний О.Богомол дуже прошу взяти цю справу до уваги. Прошу про максимальний репост небайдужих!”, – йдеться у пості. 

Попередня стаття

Тернополяни, які отримують субсидії, мають надати у соцслужбу додаткову інформацію

Наступна стаття

У Тернополі на мажоритарному округу лідирує “Слуга народу” (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.