Відомі результати голосування по округу №164 (Збараж). Переміг Ігор Василів

Відомі результати голосування по 164-му округу (Збараж). З відривом у піввідсотка переміг Ігор Василів, який представляє політичну партію “Слуга народу”. 

Боротьба за депутатське крісло на цьому окрузі була найзапеклішою у краї. Ще о 9.00 лідером перегонів був свободівець Михайло Головко, та ситуація змінилася близько 11:00. З відривом у кілька голосів його обігнав Ігор Василів. Розрив між кандидатами був незначний – трохи більше 1% голосів. Станом на зараз опрацьовано 100% протоколів. У результаті Ігор Василів отримав 21,42% голосів виборців, Михайло Головко – 20,94%.

Про перемогу на парламентських виборах Ігор Василів вже повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Попередня стаття

“Файне місто-2019”: власники «Карти тернополянина» зможуть безкоштовно відвідати фестиваль

Наступна стаття

Напередодні та у день виборів ID-картки отримали двісті жителів Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.