З-під вінця на вибори. На Тернопіллі голосували у весільній сукні та святковому костюмі (Фото)

Єдина виборча дільниця у селі Піщатинці Шумського району розташована неподалік від церкви у приміщенні будинку культури. Сьогодні тут неабияк людно. Бо у селі два свята – вибори та весілля місцевої пари. Про обидва знали усі, адже селяни кажуть, і те й інше – подія державного значення. Саме тому, члени ДВК не здивувалися, коли побачили виборців у весільній сукні та святковому костюмі.

Коля та Таня – однокласники. Знайомі все життя та лише півтора року тому зрозуміли – створені один для одного. Для молодого подружжя Добровольських не було й мови про те, щоб не прийти на виборчу дільницю і не проголосувати. Кажуть, не бажають, щоб долю держави вирішували без них та й весілля – не причина нехтувати громадянським обов’язком.

«З датою весілля визначилися ще задовго до оголошення дострокових виборів до Верховної Ради. Проте одразу вирішили, що у весільному графіку знайдемо місце і для голосування», – каже наречений Коля.

«Внести корективи у весільну церемонію було просто, адже ці вибори для мене особливі. І не тільки тому, що я зараз стою у весільній сукні, не тільки тому, що ставлю сьогодні ще один дуже важливий підпис, але вже не у свідоцтві про одруження, а й тому, що я вперше голосую як Добровольська», – зазначає наречена Таня.

На виборчу дільницю молодята взяли з собою цілу делегацію з батьків, родичів, сусідів, дружб і дружок. Проте кажуть, майбутній парламент обирали самостійно.

Попередня стаття

Напередодні та у день виборів ID-картки отримали двісті жителів Тернопільщини

Наступна стаття

У Тернополі цьогоріч встановили 40 дитячих майданчиків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.