Тернополянка просить врятувати тварин у Хмельницькому

Тернополянка Христина Щербіна обурена станом зоопарку в Хмельницькому, який нещодавно відвідала. Вона просить всіх небайдужих допомогти тваринам, які там живуть, адже умови для них вкрай погані.

«…ЦЕ ЖАХ!!!!!!!!!!!!!! Такого звіринця я не бачила ніколи і не раджу комусь бачити. Брухт автомобілів, на території якого декілька нещасних кліток, саморід, мухи, антисанітарія ‒ це гірше сміттєзвалища! Звірів небагато: лама, кілька коней, вовк, пара лисиць, одне мавпеня, кілька єнотів, сови, лелеки, ведмідь… це все. Але більше і не треба, бо як ми дізнались, «власник» цього приватного зоопарку не має коштів, щоб утримувати звірів, і на харчі для них грошей також нема. То навіщо мучити цих звірят? Невже не можна їх передати іншим зоопаркам, які мають кошти, територію, харчування, і, що не менш важливо, ветлікарів, які слідкують за здоров’ям тваринок?

Судова тяганина уже є, відеороликів багато, а коштів не з’являється і тваринки мучаться.

Звертаюся до зоопарків, в яких раніше була … Заберіть цих звірів до себе, адже ви опікуєтесь і дбаєте про друзів менших. Не дайте тваринкам померти в таких руках…», – написала Христина Щербіна у соцмережі Фейсбук.

Фото: Христина Щербіна

 

Попередня стаття

У Тернополі в квартирі знайшли тіло чоловіка

Наступна стаття

Кременчанин викував мангал у формі комбайна (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.