У Тернополі просять допомогти дружині військовослужбовця, що народила передчасно

Через передчасні пологи тернополянка Олена Каменярська у важкому стані.  Разом із новонародженою дівчинкою вони потребують допомоги небайдужих. Про це повідомила в соцмережі Фейсбук Ирина Белякова:

“Звертаюсь до активістів ВО “Автомайдан”, інших громадських організацій і просто небайдужих людей. Сьогодні вночі прокесарили Олену Каменярську. Вона передчасно народила дівчинку вагою 900 г. Обидві в стабільно важкому стані. Потрібні донори і матеріальна допомога, хто скільки зможе. Чоловік Олени – ветеран війни, який знову підписав контракт і зараз на службі. У родині є ще двоє дітей. Всім дякую!!! Прошу також молитви за малесеньку Даринку і її маму Олену”.

Картка чоловіка:

Каменярський Валерій Вікторович

4149629385009857

Попередня стаття

«Не вистачає скромності», – тернополяни про сучасну молодь (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на «Циганці» втопився чоловік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.