Реконструкція альтанки у парку ім. Т. Шевченка обійдеться Тернополю у 450 тисяч гривень

У парку відпочинку ім. Т. Шевченка триває капітальний ремонт альтанки, що знаходиться поблизу Тернопільського замку.

Для проведення реконструкції цієї споруди на черговій сесії міської ради депутати спрямували понад 450 тис. грн.

За ці кошти комунальники уже здійснили демонтаж старої альтанки, і наразі виконують роботи з влаштування восьми буро-набивних свай для укріплення території, після чого тут облаштують нову кам’яну споруду.

Як повідомляє завідувач парку Михайло Лібер, дизайн нової альтанки буде таким, як і попередньої, що була споруджена тут ще в 70-х роках та вважалася однією з окрас Тернополя. Проте, через загрозу зсуву грунту, нову споруду розмістять на безпечнішій відстані від обриву, зокрема, ближче до скверу Яна Амора Тарнавського.

Роботи з реконструкції альтанки заплановано завершити до святкування Дня міста, – повідомляють у міській раді

Попередня стаття

На Тернопільщині люди вийшли на протест, бо вимагають ремонту дороги

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині постраждав іноземець

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.