На Тернопільщині смертельна аварія: людей вирізали з авто (Фото/Відео)

На Тернопільщині 30 липня відбулась аварія: через сильний удар автомобілі розвернуло по кілька разів. У результаті одна людина загинула, іншу з травмами доправили до лікарні.
У селі Ступки Тернопільського району на автодорозі “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка” близько 12:00 не розминулися Skoda Octavia та Volkswagen Passat. Про це повідомляють  на офіційному сайті Національної поліції.

В обох автівках від удару спрацювали подушки безпеки, проте кермувальник Volkswagen(у) загинув на місці події. Жінку-водія з іншого авто госпіталізували до лікарні. Через сильний удар потерпілих заблокувало в салонах авто. Їх вивільняли рятувальники – у Skoda вирізали дах, в іншому автомобілі – двері.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини автопригоди.

 

Попередня стаття

Чортківчанка стала першою леді Тернополя

Наступна стаття

Раніше судимий тернополянин поцупив з будівництва електроінструменти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.