На Кременеччині чоловік зрубав дерев на 260 тисяч гривень

У червні цього року, при проведенні позапланової ревізії у одному із лісництв державного підприємства «Кременецьке лісове господарство» працівниками Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства виявлено незаконну рубку. Чоловік зрубав 22 дерева сосни звичайної. Об’єм незаконно зрубаної деревини становить 34,52 куб м, її вартість, за попередньою оцінкою, – понад 261 тис грн.

За даним фактом прокурором Кременецької місцевої прокуратури внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.246 КК України(незаконна порубка лісу).

Попередня стаття

У Тернополі хлопець зарізав залицяльника матері (Фото/Відео)

Наступна стаття

Трирічна мандрівниця з Тернопільщини підкорила Говерлу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.