Трирічна мандрівниця з Тернопільщини підкорила Говерлу (Відео)

Трирічна жителька м. Чортків Владислава Ковальська, разом з батьком, 30 липня зійшла на Говерлу, – повідомляє Сhortkiv.city.
Батько дівчинки Петро Ковальський каже, що це був подарунок доньки йому в день народження. Туристи, які теж піднімались на Говерлу, були дуже здивовані, побачивши дитину на найвищій горі України. Взяти маленьку Владиславу в Карпати було ризикованим для сімʾї Ковальських, адже не кожний дорослий може подолати важкий шлях. Проте батько дівчинки каже, що вірили в себе і знали: все буде добре.

«Дуже переживала дружина Юлія, яка залишилася в готелі з маленьким братиком Денисиком, якому всього рік і три місяці, і готувала святковий стіл для дорослих та малих «альпіністів». Почалася гроза і телефонного зв’язку майже не було, але все багополучно минулося», – розповів чоловік. Він планує знову підкорити вершину, але вже з сином.

Фото/Відео: Петро Ковальський

Попередня стаття

На Кременеччині чоловік зрубав дерев на 260 тисяч гривень

Наступна стаття

На День міста тернопільська «Алея зірок» поповниться новими іменами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.