Змагання на тракторах. Компанія «Контінентал» організувала інтерактивні навчання (Відео)

Навчання з азартом. Трактористи на Тернопільщині  мірялися силами в обробітку землі. Змагались 6 команд. Перед роботою – інструктаж. Досвідом та вміннями ділиться володар світового кубку з оранки – данець Йєнс Іверсен.

«Я позитивно вражений, наскільки вмілі українські орачі. Проте у мене ще є чим поділитися з ними», – чемпіон світу з оранки Йєнс Іверсен.

Після навчання робота з плугом сприймається по-новому, зауважують учасники змагань.

«Раніше налаштовували по-іншому, проте новинки вже освоїли. Все врегулювали та майже готові до змагань», – фахівець з операційної діяльності у Компанії «Контінентал» Петро Іванків.

Вміло налаштована техніка – це якісна  оранка та успіх інших операцій. До того ж, економія палива. Кожна деталь важлива, кажуть трактористи.

«Ми перевіряємо затяжку болтів, аби під час роботи не виникало форс-мажорів», – тракторист у Компанії «Контінентал» Петро Козій.

Швидкість та якість обробітку землі, занурення плугу та вміння кермувати оцінюють гості з Данії. Хвилюються навіть досвідчені учасники.

 «Хвилюємось, що не виграємо, тому що сьогодні дуже тверда земля», – тракторист у Компанії «Контінентал» Юрій Дроздов.

Інтерактивні навчання організувала відома у Західній Україні агрокомпанія «Контінентал».

«Такі змагання проводяться для підвищення кваліфікації наших працівників», – тренер відділу підвищення стандартів у виробництві Компанії «Контінентал» Олександр Козак.

У Компанії використовують сучасну техніку з-за кордону. Зарубіжне обладнання потребує й іноземного досвіду. Європейські знання допоможуть українським трактористам «йти в ногу з часом» та працювати якісно й ефективно.

Попередня стаття

На Бучаччині житель Івано-Франківщини спричинив ДТП: до лікарні потрапили двоє пасажирів

Наступна стаття

У Тернополі борються за Кубок України з пожежно-прикладного спорту (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.