На Тернопільщині – смертельна ДТП. У Смиківцях зіткнулись дві автівки (Фото/Відео)

На Тернопільщині – чергова аварія. Одна людина загинула, двоє – в лікарні.

Учора у с. Смиківці, поблизу готелю «Злагода», зіткнулись два автомобілі. На відео аварію зняли очевидці, які проїжджали там близько 20 години. За їхніми словами, то були легковий автомобіль та бус. Внаслідок сильного удару – люди з авто опинились на дорозі.

Як повідомили в ГУ Національної поліції в Тернопільській області,  на трасі «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» зіштовхнулись MERCEDES-Benz Vito 112 CDI та MERCEDES-Benz 412 D.

За попередньою інформацією, MERCEDES Sprinter зупинився на узбіччі дороги, попереду таксі. Водій вийшов з буса та направлявся до легківки.

В цей момент на узбіччя вилетів інший мікроавтобус. На своєму шляху він збив кермувальника Sprinter(а), а після цього ще й врізався в його авто.

Чоловік, який потрапив під колеса, загинув одразу. Це – житель Рівного, 1981 року народження. Водія та пасажира з іншого транспорту госпіталізували.

Чому MERCEDES-Benz Vito різко змінив напрямок руху та виїхав на узбіччя, встановить слідство. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Відео: Володимир Романчук

Попередня стаття

У Данії в ДТП загинув уродженець Тернопільщини разом з дітьми

Наступна стаття

На Тернопільщині жінка розшукує безвісти зниклого чоловіка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.