Сина, про зникнення якого мама повідомила у поліцію, знайшли утопленим у Тернопільському ставі

Сьогодні близько 8 години ранку у тернопільському озері виявили тіло чоловіка. Загиблий знаходився неподалік “Острівця кохання”, був одягнутий, а в кишені мав ключі та мобільний телефон. Утопленика помітили перехожі і повідомили у поліцію.
У ході перевірки з’ясувалося, що потерпілий – житель обласного центру, 1982 року народження. Він разом з товаришем ще 31 липня пішов на риболовлю. Чоловіки взяли з собою і спиртні напої.
За словами колеги загиблого, знайомий пішов на кілька хвилин раніше додому, оскільки почав накрапати дощ. Проте, як стало відомо згодом, він до помешкання не дійшов.
Водночас вранці, 2 серпня, із заявою про зникнення сина звернулася до поліції місцева мешканка. На жаль, чоловік, знайдений в озері, виявився сином заявниці.
На тілі загиблого тілесних ушкоджень експерт не виявив. Причина смерті стане відома після судово-медичної експертизи.
Попередня стаття

Землю виділили, світла не провели. Вісім років масив у Білій без електрики

Наступна стаття

Відтепер вулиці Тернополя самостійно патрулюватимуть нацгвардійці (Відео/Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.