Броньований «Хаммер» у центрі міста. У Тернополі демонструють військову техніку (Відео)

6 серпня на Театральному майдані Тернополя відбулася демонстрація бойової техніки 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. З озброєнням та транспортними засобами працює легендарна «крилата піхота». Техніка неодноразово була в зоні проведення АТО та ООС. Під час виставки розповідають про військову службу за контрактом. Кажуть, нині у підрозділах Збройних Сил України є чимало вакансій з високою зарплатою.

Такі акції в бригаді відбуваються не вперше. А проводять їх для того, щоб молодь та свідомі громадяни не вагалися у прийнятті рішення пов’язати своє життя із службою в армії, зокрема в елітних військах», – повідомляють в обласному військовому комісаріаті.

Акцію організовують львівські десантники та обласний військовий комісаріат. Окрім Тернополя, виставку військової техніки покажуть у Зборові, Збаражі та Кременці.

Попередня стаття

На території Тернопільської громади встановлять сучасні зупинки громадського транспорту

Наступна стаття

Реалії капеланів. Військовий священик з Тернополя презентував книгу на Луганщині (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.