На Тернопільщині у кур’єрській посилці знайшли наркотики

У Чорткові поліціанти відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного пересилання наркотичних засобів. Два згортки з невідомими речовинами були заховані у печиві та надіслані одному із засуджених.

Поліцейські встановили, пакунок був призначений 33-річному засудженому за наркозлочини, доставку здійснила кур’єрська служба, на передачі не було адреси відправника. У печиві були заховані два згортки в поліетиленових пакетах. В одному – подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, схожа на марихуану, в іншому – порошкоподібна речовиною синього кольору, схожа на амфетамін.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Поліцейські встановлюють особу відправника, – повідомили у поліції.

Попередня стаття

Вручну та спецтехнікою: у тернопільському гідропарку очищують водойми (Відео)

Наступна стаття

На одній з вулиць Тернополя тимчасово не буде холодної води

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.