У річці Збруч на Тернопільщині масово гине риба (Фото)

На Тернопільщині 2 серпня виявили масову загибель риби. Про це повідомили в Управлінні Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області.

На річці Збруч, поблизу села Бережанка Борщівського району, було виявлено загибель 652 шт. непромислової риби. Це щука, плітка, карась сріблястий та окунь.

Працівники  Держрибагентства виявили загиблу рибу на ділянці 3 км, яку вони обстежили, по течії від Боднарівської ГЕС.

Представники Держекоінспекції взяли проби води, щоб встановити причини загибелі риби.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає громадян повідомляти про усі виявлені факти загибелі водних біоресурсів на «гарячу лінію» відомства: 0352) 27 – 70 – 34 та (097) 427- 85- 95

Попередня стаття

П’яний водій скоїв ДТП на Гаївському мості у Тернополі (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі чоловіки торгували метадоном, придбаним за підробленими лікарськими рецептами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.