У Тернополі чоловіки торгували метадоном, придбаним за підробленими лікарськими рецептами

У Тернополі поліціанти затримали двох жителів обласного центру. Чоловіки займалися незаконною реалізацією наркотичних засобів за підробленими лікарськими рецептами. Під час обшуку у зловмисників виявили велику партію метадону, підроблені лікарські рецепти та засоби для ін’єкцій.

Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно) та ч.1 ст. 321 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів). Повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

У річці Збруч на Тернопільщині масово гине риба (Фото)

Наступна стаття

Діти учасників АТО з Тернопільщини поїхали відпочивати на море

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.